Компанія Церсаніт не перше десятиліття займається якісним оснащенням ванних кімнат. Продукція від Cersanit поширюється на країни Європи, Центральної Азії та навіть Південної Африки.

Особливою популярністю користуються акрилові ванни, тому що вони довговічні та функціональні. Сама компанія заявляє, що боротися з конкуренцією не збирається, конкуренція – це нормально та, навіть, обов'язково. Проте, ми сміливо виділяємо 3 основних фактори, що вказують на причину “Чому саме Церсаніт?”:

  • Бренд активно підтримує соціальний рух за збереження екології планети. Саме тому у виробництві вони надають перевагу використанню природних та екологічних методів: повторне використання напівфабрикатів, переробка металів, використання безпечних матеріалів.
  • Екологічність продукції ніяк не впливає на їхню якість роботи та тривалість служби. Акрил та вторинні речовини, з яких виготовляють ванни є стійкими до температури, вологості, хімікатів, різноманітних пошкоджень.
  • Привабливий зовнішній вигляд. В асортименті інтернет-магазину “АкваТерм” ви можете купити модель будь-якої форми та розміру: асиметричну, квадратну, трапецієвидну, простору чи компактну.

Асортимент ванн Cersanit

Асиметричний дизайн ванни Cersanit Joanna New, з габаритами 140 см у довжину, 90 см у ширину та 42 у висоту – це ідеальний варіант для ванних кімнат із обмеженим простором. Модель виконана в овальній формі з додатковою парою сходинок, що можуть слугувати поличками для аксесуарів або підлокітником.

Ванна Cersanit Joanna New 140x90 права

Фірма Cersanit відома своєю високою якістю матеріалів. 4 мм акрилу, з якого виготовлена ванна, зберігає температуру, при тому матеріал не псується навіть через десятиліття використання. Верхній шар виробу вкритий білим кольором. Фірма Cersanit гарантує 7 років ідеального зовнішнього вигляду Joanna New.

В асортименті нашого інтернет-магазину “АкваТерм Україна” представлені два варіанти даної моделі: лівостороння та правостороння.

Модель кутової ванни Cersanit Sicilia New виготовлена у білому кольорі, овальної форми. Модель містка та зручна, адже має 140 см у довжину, 100 см у ширину та 45 у висоту, загальний об'єм – 172 л. Асиметрична форма ванни має не тільки естетичні, а й практичні переваги.

Ванна Cersanit Sicilia New 140x100 ліва

Лівосторонній кутовий виріб встановлюється навіть у проблемному або обмеженому ванному просторі. Крім цього, ванна оснащена поличкою, яку можна використовувати за різним призначенням: сидіння, площа для аксесуарів, підголівник, тощо.

Польський виробник гарантує 7 років безпроблемної роботи ванни та зберігання її первинного вигляду довгі роки.

Неординарна форма ванни Cersanit Nano створена для стильного та функціонального дизайну. Фірма Церсаніт використовує високоякісний акрил, що кладуть на поверхню шаром у 4 мм. Матеріал стійкий до хімічних речовин. Виробник гарантує 7 років ідеального зовнішнього вигляду без зміни кольору та тріщин.

Ванна акрилова Cersanit Nano 140x75 ліва

Форма лівосторонньої ванни є досить просторою: 140 см у довжину та 75 см у ширину. У комплект до виробу входять монтажні ніжки. Для більшої зручності ми рекомендуємо придбати додаткові передні та бокові панелі.

Ви можете обрати лівосторонню чи правосторонню ванну моделі Cersanit Nano, адже вони представлені в асортименті інтернет-магазину “АкваТерм”.

Незмінна класика – білий колір та прямокутна форма, стане доповненням будь-якої ванної кімнати. Простора модель Cersanit Crea має 150 см у довжину, 75 см у ширину та 47.5 см у глибину. Для комфортного приймання водних процедур, виробник створив одну зі стінок виробу похилою, для здорового положення спини.

Ванна акрилова Cersanit Crea 150x75

Церсаніт надає аж 7 років гарантії, все завдяки високоякісному акрилу та зовнішньому покриттю. Акрил, викладений шаром у 4 мм, довго зберігає температуру та передбачає внутрішні пошкодження ванни. Білий поверхневий шар є захистом проти тріщин та плям. Колір не пожовкне, а текстура ванни залишається гладкою навіть без умови постійного догляду.

У комплект ви також отримуєте пару монтажних ніжок, завдяки яким ви можете обрати висоту ванни та встановити її у приміщенні.

Хоча ванна Cersanit Crea здається простою, проте дещо цікаве в її задумці таки є. Трапецієвидна форма виробу та похила сторона дає змогу приймати ванну з максимальним комфортом.

Ванна акрилова Cersanit Crea 160x100 права

Загалом ванна має 160 см у довжину, 100 см у ширину та 47.5 см у глибину. З переваг також відмічаємо 10-ти мм край, що ідеально підходить для плитки і забезпечує акуратність та класичність інтер'єру при встановленні.

Не можна не відмітити високу якість використаних матеріалів, адже завдяки їм ванна має гарантію 7 років. 4 мм акрилу та білий верхній шар підвищують ефективність роботи ванни, вони довго зберігають високі температури та перешкоджають пошкодженню поверхні механічними чинниками.

Купуйте акрилові ванни Cersanit за зниженою ціною у Львові та з доставкою по всій Україні.