Коли у квартирі або приватному будинку проводиться ремонт або облаштування системи опалення, багато хто замислюється про зміну старих систем опалення на нові, котрі б дозволили суттєво заощаджувати кошти. Проте з цим сьогодні можуть виникати значні труднощі якраз через різноманітність пропозицій. Річ у тому, що український ринок пропонує увазі покупців справді широкий асортиментний ряд різноманітних опалювальних пристроїв для обігріву будинку, що відрізняються:

  • матеріалом виготовлення;

  • конструкцією;

  • габаритами; 

  • тепловіддачею;

  • інертністю;

  • складністю установки та ін.

Якщо й ви якраз у пошуку ефективного рішення для обігріву вашої квартири, приватного чи заміського будинку, пропонуємо разом із нами ознайомитися із корисною інформацією про найкращі можливі варіанти. 

Яким саме рішенням для комфортного опалення оселі надати перевагу?

Якщо раніше популярними були громіздкі чавунні батареї опалення, то сьогодні їм на зміну прийшли витончені, зовні стильні та практичні радіатори біметалеві Львів https://aqua-therm.org/ua/catalog80-bimetalevi-radiatory виробництва популярного у світі словацького бренду Da Vinci.

Біметалеві радіатори опалення Da Vinci – сучасне інноваційне обладнання з відмінними експлуатаційними показниками. Саме ці радіатори опалення сьогодні стають все більш популярними серед багатьох міських жителів. Зокрема головною причиною цьому є характерна виробам велика кількість вагомих переваг, а саме серед їх переліку наступні:

1). Довговічність. Термін експлуатації радіаторів відомо у світі виробника сягає аж до 25-ти років. Воно не потребує ремонту та й під час експлуатації не завдаватиме ніяких проблем.

2). Висока тепловіддача. Завдяки комбінації матеріалів, з яких виготовлені радіатори, їх корпус набагато швидше прогрівається, що своєю чергою дозволить суттєво заощадити на споживаній потужності нагріву. 

3). Надійність та міцність. Біметалеві радіатори відрізняє характерна їм стійкість до різного роду механічних пошкоджень, в тому числі й до гідроударів, котрі виникають в результаті перепаду тиску.

4). Ще однією перевагою радіаторів можна сміливо вважати характерну їм 100% стійкість до корозії. Цікаво що внутрішня конструкція цього виробу не боїться впливу жорсткої води з агресивною хімією та навіть високих температур (до 130° С).

Крім вищезазначених переваг, радіатор біметалевий Da Vinci відрізняє характерний йому сучасний дизайн та компактні розміри з відсутністю гострих кутів, котрі можуть бути небезпечними не лише для дорослих, але й особливо для діток. Крім того, які такі радіатори відрізняються простотою монтажу. При необхідності охочі зможуть підбирати для своєї оселі оптимальний розмір радіаторів виходячи із того чи іншого приміщення, де планується встановлення обладнання.

До слова, не менш популярними та ефективними для опалення домівок можна вважати й алюмінієві радіатори Da Vinci. Зокрема в переліку найпопулярніших серед замовників моделей знаходиться https://aqua-therm.org/ua/article13330-radiator-aljuminievyj-da-vinci-(slovachchyna)-50096-mm. Обладнання аналогічно біметалевим радіаторам цього бренду практичне, зовні стильно виглядає та відповідно відрізняється простотою процесу монтажу з ефективним обігрівом.

Переваги оформлення замовлень в «Акватерм Україна»

«Акватерм Україна» – сучасна та клієнтоорієнтована українська компанія, котра пропонує своїм замовникам 100% оригінальні радіатори опалення Da Vinci, що їх відрізняє найвища якість та відповідність європейським вимогам якості. 

Серед інших основних переваг компанії не лише прямі поставки від виробників, котрі відповідно дозволяють встановити на продукцію мінімальну націнку, але й понад 10 років роботи на ринку сантехніки та опалення, а також наявність офіційної гарантії якості з оригінальністю продукції й точним описом товарів.

Незалежно від того, захочете ви придбати біметалевий радіатор опалення Da Vinci 500/96 – https://aqua-therm.org/ua/article13517-radiator-bimetalevyj-da-vinci-50096-mm-(slovachchyna) чи може будь-який інший радіатор цього надійного виробника, працівники компанії залюбки готові надати вичерпні відповіді на ваші питання, професійно проконсультувати та допомогти з вибором для вашої оселі найкращих з кращих варіантів для організації ефективної системи опалення. 

 

Щоб замовити такий радіатор біметалевий, скористайтеся меню сайту компанії або відразу зверніться до менеджера.