Найвищою якістю з бездоганним та стильним дизайном європейської сантехніки захоплюються люди чи не з усіх країн світу. Дуже вже полюбляють її і у нас в Україні. Проте на превеликий жаль, ще донедавна для багатьох наших співвітчизників ця сантехніка була недосяжна саме через її високу вартість.

Але це було лише до того часу, поки на ринок нашої країни не прийшов відомий в усьому світі виробник Koller Pool, чия продукція відрізняється бездоганною якістю та прийнятною для більшої кількості покупців ціною. Якщо й ви давно мріяли замовити собі додому найкращу сантехнічну продукцію за привабливими цінами, вітаємо вас! Сьогодні у вас буде така можливість.

Запрошуємо до знайомства з «Акватерм Україна», компанією котра увазі українців пропонує широкий асортиментний ряд сантехнічної продукції бренду Koller Pool за чудовими акційними цінами.

Основні переваги продукції бренду Koller Pool

Перш за все відзначимо, що європейці активно використовують цю продукцію у своєму побуті понад тридцять з лишнім років. Вона стала популярною й надзвичайно затребуваною саме завдяки високій якості виконання. Задля того аби продукцією був задоволений кожен її власник, виробник щороку всім своїм товарам проводить незалежне тестування. Незалежно від того, це душові кабіни, ванни чи інша сантехніка компанії, продукція виготовляється на заводах із сучасним обладнанням, котре регулярно оновлюється та модернізується.

Всі роботи з виготовлення ведуться з чітким дотриманням передових технологій. В роботі компанія впроваджує інновації та обов'язково враховує всі побажання з вимогами покупців. Всю сантехнічну продукцію бренду характеризують такі якості як:

  • бездоганна європейська якість;

  • сучасний стильний дизайн;

  • безпека та зручність у використанні;

  • багаторічний термін експлуатації;

  • надзвичайно спокусливі ціни;

  • сантехніка виготовляється лише з безпечних, якісних та міцних матеріалів з комплектуючими.

Наприклад, коли мова йде про сучасні та стильні ванни акрилові, варто відзначити, що їх в Koller Pool виготовляють зі 100% англійського акрилу, в той час як більшість моделей змішувачів виготовлені з латуні з трьох шаровим хромовим покриттям.

Чому саме варто надавати перевагу сантехніці Koller Pool, придбаній в онлайн каталозі компанії «Акватерм Україна»?

На це ми можемо назвати справді вагому причину, і не одну. Саме зараз в компанії діє чудова акція на акрилові ванни та душові кабіни відомого в усьому світі європейського бренду Koller Pool. Для того аби почути спокусливу вартість на цю надзвичайно стильну та практичну сантехніку, котра нікого не залишає байдужим, просто зателефонуйте або напишіть співробітникам компанії «Акватерм Україна», обов'язково вказавши ПРОМОКОД - VA10.

Крім того, в онлайн каталозі компанії є широкий вибір сучасних душових кабін та акрилових ванн на будь-який смак та вподобання. Таким чином каталог компанії дозволить обрати ідеальні варіанти сантехніки навіть найвибагливішим покупцям. Серед інших основних переваг компанії, що їх виділяють для себе постійні та нові замовники, окремо відзначимо:

  • 10 річний досвід роботи на ринку сантехнічного обладнання;

  • наявність офіційних поставок товарів від відомих у світі європейських брендів, що позитивно зарекомендували себе;

  • лише 100%-во перевірені виробники з чудовим асортиментом високоякісної оригінальної продукції, що повністю відповідає європейським стандартам;

  • офіційна гарантія від виробника та якісна підтримка;

  • вичерпні відповіді на питання клієнтів, професійні консультації;

  • оформлення швидких по часу відправок замовлень по всій території України.

 

Ви все ще не знайшли свою ідеальну душову кабіну? До цього часу не можете обрати сучасну та стильну акрилову ванну, котра стане головним акцентом вашої ванної кімнати? Саме час звернутися за професійною консультацією до спеціалістів компанії «Акватерм Україна».