Упродовж багатьох років ванна кімната для багатьох людей вважається однією з кімнат, до яких чомусь дехто ставиться з певним нехтуванням. Річ у тім, що для більшості з нас це всього лише кімната, де можна при першій необхідності можна побути наодинці з собою та привести себе в порядок, а також трохи відпочити та навіть розслабитися у процесі прийняття душу з ванною або проведення доглядових процедур.

Проте не потрібно нехтувати цією кімнатою оскільки завжди варто пам'ятати про те, що гарний дизайн ванної кімнати та сучасні й стильні меблі, зокрема тумби під умивальник і не лише – ось ті ідеальні умови, що допоможуть на гідному рівні гарантувати релакс та прекрасне проведення ранкових з вечірніми ритуалами.

Сьогодні пропонуємо зосередити увагу на інтер'єрі та меблях для ванної, які допоможуть втілити в реальності всі сучасні тенденції в стилі. Ось чому раптом ви замислилися над тим як створити ванну кімнату вашої мрії, знайдіть декілька хвилин для знайомства з матеріалом.

Про що важливо не забувати, оформлюючи ванну кімнату?

Ванна, як і кожна кімната в будь-якому будинку, повинна обов'язково ідеально відображати індивідуальні вподобання свого власника стосовно функціональності та затишку з комфортом і стилістикою. Говорячи про головні інтер'єрні тенденції сучасного сезону 2023, варто пам'ятати про те, що дизайн ванної тяжіє до натуральності причому не лише у плані гами кольорів, але й у плані матеріалів оздоблення. Саме тому спеціалісти радять звертати підвищену увагу наряд наступних моментів:

1.    Для найкращого відображення ефекту натуральності в цій частину дому в процесі створення дизайну ванних обов'язково використовуйте матеріали, котрі за своєю фактурою або нагадують, або ж відображають поверхню мармуру з металом або каменем.

2.    Досить часто з метою надання ванними кімнатами особливого колориту в момент обробки використовуються дерев'яні текстури з необробленим або грубими поверхнями з бетону чи навіть цегляну кладку.

3.    Найбільш трендовими для сезону 2023 аналогічно також можна вважати саме такі стилі ванних як лофт та мінімалізм, еко-стиль та скандинавський стиль. Виходячи із цих стилів у ванні кімнати можна підбирати відмінні пенали, а також безліч інших чудових меблів, які гарантовано якомога краще впишуться у різноманітні приміщення.

4.    Також змінити стиль будь-якої ванної кімнати буде можливо якщо взяти за основу нейтральні за своєю колірною гамою й фактурами матеріали для оздоблення. При цьому також можна додати цілий ряд додаткових елементів, котрі зададуть ритм тому чи іншому дизайну. Зокрема серед їх переліку можливо виділити мармурову поверхню й плитку, котра імітує у різноманітних колірних рішеннях мармур. Це рішення допоможе створити дизайн з розкішними або ж водночас отриманими нотками.

5.    Плюс до всього іншого варто не забувати й про момент того, що в процесі оновлення ванної кімнати актуальними серед фаворитів будуть такі базові кольори з похідними від них відтінками як:

  • білий та олійний;

  • бежевий та сірий;

  • пісочний та коричневий;

  • і навіть чорний.

Багато хто також дозволяє собі експериментувати під час оформлення ванних кімнат, обираючи такі відтінки як блакитний та лимонний, лавандовий з ніжно рожевим, бірюзовий й небесно-блакитний та навіть трав'яним. Якщо ви не хочете ризикувати, балансу в кольорах можна досягати завдячуючи поєднанню спокійних відтінків в оздобленні та, наприклад, грою яскравих тонів в категорії акцентів з деталями.

Найкращі меблі для ванних кімнат шукайте в онлайн каталозі «Акватерм Україна»

Незалежно від того, шукаєте ви дзеркала у ванні кімнати, пенали чи може тумби, а може навіть все разом, обов'язково радимо звернутися за допомогою до професійних та перевірених спеціалістів «Акватерм Україна». В компанії працює штат кваліфікованих професіоналів своєї справи, котрі залюбки запропонують найширший вибір різноманітних меблів для ванних кімнат, що дозволять відмінно втілити будь-які тенденції у стилі.

 

Вся продукція якісна та оригінальна, стильна та звісно доступна за своєю вартістю. Раптом вам знадобиться консультація та професійна допомога у виборі, без вагань звертайтеся. Впевнені у тому, що ви на 100% залишитеся задоволені не лише відмінною якістю меблів для ванної кімнати, але й приємною співпрацею з компанією «Акватерм Україна».